NYGAARDSGATA 50 I FREDRIKSTAD ER FERDIG OG EN STOR SUKSESS

Nygaardsgata 50 før Norbygg
Nygaardsgata 50 etter Norbygg
Endelig står praktbygget i Nygaardsgata 50 ferdig - etter nesten ett år med hardt arbeid, store utfordringer og et par overraskelser på veien. Fredrikstad sentrum har fått en helt ny perle å smykke seg med, og vi er utrolig stolte av å være bidragsytere til moderniseringen av av handlegaten. Prosjektet var først og fremst et rehabiliteringsoppdrag med et tilbygg, som nå huser klesbutikkene H&M Mann, Monki og Weekday, samt DnBs´kontorer og bankfilial.

Les medias dekning av prosjektet:

Her er mer teknisk informasjon om prosjektet.


EN LITEN VIDEO OM HVORDAN ET NÆRINGSBYGG BLIR TIL.


NORBYGG HAR ANSVARET FOR OMBYGGINGSARBEIDENE I DNB-BYGGET I FREDRIKSTAD SENTRUM

nygaardsgata 55, fredrikstad, norbygg, Dnb-bygget, H&M, Monki
Norbygg er godt i gang med ombyggingsarbeider i Nygaardsgata 50 i Fredrikstad sentrum, og til høsten flytter klesbutikkene Weekday og H&M herre inn i splitter nye lokaler. DnB blir værende i bygget, men får nye og moderne kontorer en ny filial. Prosjektet uføres i samarbeid med Cityplan AS ved Sander Grundvig og ansvarlig prosjektleder fra Norbygg er Pål Valbjørk.


ORKLA FOODS I FREDRIKSTAD HAR FÅTT NY TRANSPORTBRO.

transportbro hos Orkla foods i fredrikstad
13.mai var det tilrettelagt for å heise opp og montere fast en ny transportbro hos Orkla Foods AS. Det var en vindfull dag og plassen var trang, men alt gikk etter planen og nå er broen på plass. Broen er et bindeledd mellom to eksisterende bygninger, og formålet er transport av paller. Ansvarlig prosjektleder var Lars Veiden.NYTT FYRHUS OG TRAFOSTASJON PÅ DENOFA I FREDRIKSTAD

Ny fyrkjele og trafostasjon på Denofa i Fredrikstad. Oppdragsgiver Moss Varmeteknikk AS
Norbygg har i oppdrag for Moss Varmeteknikk å bygge og tilrettelegge bygningsmassen til et nytt fyrhus og trafostasjon på Denofa industriområde. Byggeprosjektet er planlagt å være ferdig i november 2015 har et bruttoareal på ca 450 kvm.

Mer informasjon kommer


BESATT: NORBYGG SØKER EN FAGLIG DYKTIG OG AMBISIØS PROSJEKTERINGSLEDER

Vi søker en erfaren og selvgående prosjekteringsleder med formell bakgrunn som ingeniør eller sivilingeniør, samt erfaring fra bygge- og prosjekteringsledelse. Den rette kandidaten vil bli en del av et dynamisk miljø i en av distriktets største aktører innen næringsbygg. Vi tilbyr utviklende oppgaver i samarbeid med faglig dyktige kolleger. Du får bidra i et selskap i sterk vekst, med lite byråkrati og kort vei til beslutningene.

Stilling som prosjektleder er besatt.

SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER:

• Å få arkitekt og rådgivere til å prestere i fellesskap.
• Å nå målene og skape løsninger gjennom de prosjekterendes innsats.
• Organisere prosjekteringen, sette krav, fordele oppgaver og ansvar.

KVALIFIKASJONER:

• Erfaring fra prosjektering/prosjekteringsledelse innen byggfag
• Ingeniør eller sivilingeniør
• Gode fagkunnskaper
• Du må kunne kommunisere godt på norsk muntlig / skriftlig for å bli vurdert.

PERSONLIGE EGENSKAPER:

• Lagspiller
• Strukturert
• Ansvarsbevisst
• Gode sosiale egenskaper
• Godt humør

VI KAN TILBY:

• Konkurransedyktige betingelser
• Fast ansettelse
• Spennende utfordringer
• Godt og uformelt arbeidsmiljø
• Gode pensjons-og forsikringsordninger

Søknad med CV sendes til
post@norbygg.no.
Søknadfrist: Snarest!


2.BYGGETRINN FOR "NYGÅRD NÆRINGSPARK ØST" PÅ VINTERBRO ER GODT I GANG.

Jula og Møbelringen på Vinterbro
I oktober startet byggetrinn nr 2 for Nygård Næringspark Øst på Vinterbro. På samme tomt har Norbygg nettopp avsluttet prosjekteringen av første byggetrinn, som nå disponeres av Coop Obs! Bygg. Det nye bygget skal stå ferdig våren 2015 og blir på totalt 3 085 kvm BTA fordelt på to etasjer. Øvre etasje, som planlegges for varehuset Jula, har atkomst fra et felles torg/område som også betjener Plantasjen og Coop OBS! Bygg. I første etasje tilrettelegges det for Møbelringen.

Mer informasjon kommer.


BILFORHANDLEREN DAHLES AUTO I SARPSBORG HAR FÅTT "EXTREME MAKEOVER"

Dahles Auto i Sarpsborg
Norbygg har i tett samarbeid med arkitektbyrået SG Arkitekter og byggherren Dahles Eiendomsselskap AS stått for en helt ny og forbedret versjon av Dahles Auto i Sarpsborg. Kunden ønsket å oppgradere til et moderne og tidsriktig bilanlegg med blant annet fokus på plasseffektivitet, design og salgsfremmehevende tiltak.

Gå til fullstendig prosjektbeskrivelse


NORBYGGS STØRSTE BYGGEPROSJEKT: COOP OBS! BYGG PÅ VINTERBRO

Coop Obs Bygg Trelast
Norbygg kunne med stolthet overlevere nøkkelen til Coops nye tilskudd av byggvarehus; Coop Obs! Bygg på Vintebro 25.september i år. Dette er det største næringsbygget som er blitt prosjektert i Norbyggs historie, og består av 10.450 kvm grunnflate. Byggevarehuset er delt opp i tre avdelinger; jernvare og butikk, selvbetjent trelastavdeling for materialer til innendørsbruk og trelastavdeling for sesongvarer. Materialbruken består hovedsakelig av betong, sandwichkonstruksjoner og stål.

Gå til fullstendig prosjektbeskrivelse