Butikklokaler

Norbygg AS bistår deg fra idé-stadiet, via planlegging, rådgivning og prosjektering fram til utførelse og ferdigstilling av butikklokalene. Vi bygger butikklokaler skreddersydd etter deres ønsker og behov.

Vi har blant annet hatt totalentreprise på butikklokalene til Jula og Møbelringen, Dahles auto, Coop Obs!, Clas Ohlson og Sats Elixia.

Vi har gjennom hele prosessen tett samarbeid med arkitekter og eiendomsutvikler. Vi utvikler bygget helt i tråd med dine ønsker og er opptatt av å bruke best mulig tilgjengelig teknologi, og de mest miljøvennlige og kostnadseffektive løsningene.

Vi leverer oppdraget så effektivt som mulig i tett dialog med bruker, skal at det er til minst mulig hinder for butikkdriften


Vi tilbyr mer enn bygg

Vi har et godt forhold til alle aktører i en byggeprosess, deriblant offentlige myndigheter, og har sentral godkjenning.

Vi gjennomfører komplett prosjektutvikling fra idé-stadiet via planlegging, rådgivning og prosjektering frem til ferdigstilling og overlevering av byggeprosjektene. Vi er en totalentreprenør som gjør at vi kan ta oss av hele prosessen uten at du trenger å innhente tilbud og tegne kontrakt med flere entreprenører for å få jobben gjort. Vi har det overordnede ansvaret som fører til en bedre flyt, mer effektiv byggeperiode samt ett kontaktpunkt gjennom hele perioden.

Vi tilbyr alt fra totalentreprise, til tilbygg og rehabiliteringsoppdrag i Østfold, Oslo og Akershus.