Byggrehabilitering

Norbygg AS utfører alle typer byggeprosjekter for næringslivet. Vi tilbyr også rehabilitering av eksisterende næringsbygg.

Norbyggs hovedsatsingsområder består av prosjektutvikling og gjennomføring av større byggeoppdrag innen næringsbygg, og vi kan tilby totalentreprise, tilbygg - og rehabiliteringsoppdrag.

Som hovedbedrift tar vi på oss hovedansvaret for ledelse og gjennomføring av prosjektet, slik at prosjektet leveres til riktig pris og forventet kvalitet. Du får ett tilbud, én pris og ett kontaktpunkt.Service, kvalitet og sikkerhet

Vårt hovedfokus er service, kvalitet og sikkerhet i alt vi representerer, og vi legger prestisje i hver eneste prosjekt. Vi har ord på oss for å være løsningsorienterte, pålitelige og fleksible, og vi setter alltid kunden først. Det er kundens behov som gir oss oppdrag.

Vi arbeider hele tiden for å utvikle oss i takt med omgivelsene, både når det gjelder teknologi, miljø, kostnadseffektivitet.


Våre tjenester

Vi gjennomfører komplett prosjektutvikling fra idé-stadiet, via planlegging, rådgivning og prosjektering fram til utførelse og ferdigstilling av byggeprosjektene i Østfold, Oslo og Akershus.