Byggrehabilitering i Akershus og Østfold

Har du et eldre næringsbygg som har behov for bevaring eller ombygging? Rehabilitering av store og små næringsbygg kan være en aktuell løsning for å kunne ivareta byggets estetikk, samtidig som man oppgraderer rom og systemer til dagens standard. Dette kan være oppgradering av fasade, eller innvendig konstruksjoner som eksempelvis kan gi et bedre arbeidsmiljø og inneklima for ansatte.

Vi hjelper deg med rehabilitering av bygg

Norbygg AS utfører alle rehabilitering av eksisterende næringsbygg. Vi har spesialisert oss på rehabilitering av bygg i tre, mur og betong. Våre fagfolk er opptatt av å kunne optimalisere byggets funksjon, og samtidig ivareta byggets historikk. Dette er særskilt viktig for bygninger av antikvarisk verdi.

Allsidig bedrift med stor bredde

Vårt hovedsatsingsområder består av prosjektutvikling og gjennomføring av større byggeoppdrag innen næringsbygg, og vi kan tilby totalentreprise, tilbygg- og rehabiliteringsoppdrag. Som hovedbedrift tar vi på oss hovedansvaret for ledelse og gjennomføring av prosjektet, slik at prosjektet leveres til riktig pris og forventet kvalitet. Du får et tilbud, én pris og ett kontaktpunkt.

Hør med oss i dag

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt rehabiliteringsprosjekt. Hør med oss i dag for mer informasjon om hvordan vi best kan hjelpe deg.