Lagerbygg

Helt siden 1979 har Norbygg AS vært en sentral aktør og totalentreprenør i markedet for næringsbygg. Vi leverer alt fra lagerbygg, kontorer, industribygg og forretningbygg, til bilanlegg, kjøle- og fryseanlegg og logistikkbygg. Vi utfører også rehabilitering og tilbygg av eksisterende bygningsmasse.


Vi er en bedrift med sterk faglig kompetanse bestående av medarbeidere med lang erfaring innen sine respektive fagfelt.

Vi kan prosjektere og ferdigstille lagerbygg i Østfold, Akershus og Oslo etter dine behov. Vi skreddersyr et bygg som passer til din bedrift og deres ønsker. Vi oppfører også tilbygg og kan rehabilitere eksisterende bygningsmasse ved behov.


Norbygg AS er opptatt av service, kvalitet og sikkerhet i alt vi representerer, og legger prestisje i hvert eneste byggeprosjekt. Vi har et godt forhold til alle aktører i en byggeprosess, deriblant offentlige myndigheter, og innehar sentral godkjenning.Vi tilbyr mer enn bygg


Vi gjennomfører komplett prosjektutvikling fra idé-stadiet, via planlegging, rådgivning og prosjektering fram til utførelse og ferdigstilling av byggeprosjektene i Østfold, Akershus og Oslo.


Vi utfører:Se våre referanseprosjekter her.


Ta kontakt med oss i dag om du ønsker en totalentreprenør i markedet for næringsbygg i Østfold, Oslo og Akershus.