Bygge næringslokale i Oslo, Akershus eller Østfold?

Sitter du kanskje i et eldre næringsbygg som ikke samsvarer med dagens arbeidsmetodikk? Et helt nytt næringslokale gir mange muligheter. Ved å bygge nytt får du et næringsbygg tilpasset dine og dine ansattes behov og standarder. Dette gjelder særlig valget for mer åpne landskap, strøm og oppgradert ventilasjonssystem. Et nytt næringslokale vil kunne sørge for lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover, og kan derfor anses som et godt alternativ til eldre bebyggelser.


Vi bygger ditt næringslokale

Vi utvikler det perfekte næringslokale for din bedrift, og tilpasser det etter deres behov. Norbygg AS har spesialisert seg på næringsbygg og har ferdigstilt alt fra lager, kontorer, industribygg, forretningsbygg, bilanlegg, kjøle- og fryseanlegg til logistikkbygg. Når vi utvikler et nytt næringslokale for din bedrift har du mulighet til å skreddersy bygget etter alle deres behov og ønsker.


Fra idé til ferdigstilling av næringslokaler

Vi gjennomfører komplett prosjektutvikling fra idé-stadiet, via planlegging, rådgivning og prosjektering fram til utførelse og ferdigstilling av byggeprosjektene. Vi er totalentreprenør på byggeprosjektet slik at du hele veien har ett kontaktpunkt å forholde deg til. Dette sikrer effektivitet og holder kostnadene nede.