Oppføring av tilbygg i Oslo, Akershus og Østfold

Tilbygg er en godt alternativ dersom du har behov for mer plass. Dette kan være alt fra et ekstra rom, bad eller forstørring av rom som kantine og felles oppholdsrom. Uansett hva du har behov for, kan vi være behjelpelig. Det kan være lurt å ha oversikt over eventuelle reguleringsplaner før du har bestemt deg for et tilbygg til næringsboligen.


Vi kan tilbygg

Vi hjelper deg gjerne med planlegging av tilbygget, og kommer gjerne på befaring for en grundigere gjennomgang av prosjektet før en eventuell start. Norbygg AS er spesialister på å utvide eksisterende bygningsmasse dersom bedriften skal ekspandere og har fått behov for mer plass. Vi har sentral godkjenning og kan vise til høy kompetanse og erfaring innenfor byggefaget.

Norbygg AS har spesialisert seg på næringsbygg og har ferdigstilt alt fra lager, kontorer, industribygg og forretningsbygg, til bilanlegg, kjøle- og fryseanlegg og logistikkbygg.


Ønsker du et pristilbud?

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring. Utifra deres ønsker og behov, kommer vi frem til de løsningene og de kvalitetene dere har behov for.