Totalentrepriser

Har du planer om å bygge et nytt næringsbygg? Fordelene er mange å sette bort jobben til en totalentreprise som tar seg alt fra prosjektering til utførelse. På den måten trenger du kun ett kontaktledd, noe som fører til både effektivisering og enklere kommunikasjon under hele byggeprosessen.

Fra prosjektering til utførelse - vi tar på oss jobben som totalentreprise

Norbygg AS leverer nøkkelferdige næringsbygg fra idé til virkelighet. Vi tilbyr prosjektutvikling og gjennomføring av større byggeoppdrag og tar gjerne på oss totalentrepriser. Det betyr at vi står som entreprenør og tar på oss hele jobben, fra prosjektering til utførelse. Vi blir det eneste kontaktleddet, og står i tillegg ansvarlig for andre fagfolk og entreprenører på prosjektet. Eksempelvis er vi ansvarlig for jobben som blir utført av alle våre underentreprenører.

Ett samlet tilbud og helhetlig utførelse

Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet styres lokalt. Vi vektlegger kvalitetsstyring og at alle prosesser utføres i samarbeid mellom alle berørte parter. Ved å benytte Norbygg AS som totalentreprenør får du ett samlet tilbud på hele byggeprosessen, inkludert arkitektur, prosjektering og utførelse. Det passer for deg som er opptatt av fremdrift, økonomi, prosess og det å ha ett kontaktpunkt.

Vi har et godt forhold til alle aktører i en byggeprosess, deriblant offentlige myndigheter, og innehar sentral godkjenning.


Pristilbud på byggeprosjekt

Har du spørsmål til hvordan vi best kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss i dag. Vi kan gi deg et uforpliktende pristilbud på våre tjenester, og skreddersy dine behov etter dine ønsker.

På vår referanseside kan du bli bedre kjent med våre tidligere prosjekter