Totalentrepriser

Norbygg AS leverer nøkkelferdige næringsbygg fra idé til virkelighet. Vi tilbyr prosjektutvikling og gjennomføring av større byggeoppdrag og tar gjerne på oss totalentrepriser.

Det betyr at vi står som entreprenør og tar på oss hele jobben, fra prosjektering til utførelse. Vi blir det eneste kontaktleddet, noe som fører til både effektivisering og enklere kommunikasjon i byggeprosessen.


Vi står som ansvarlig for andre fagfolk og entreprenører på prosjektet, som våre underentreprenører. Dette gjør at byggherre får ett kontaktpunkt å forholde seg til.


Ett samlet tilbud og helhetlig utførelse


Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet styres lokalt. Vi vektlegger kvalitetsstyring og at alle prosesser utføres i samarbeid mellom alle berørte parter.


Ved å benytte Norbygg AS som totalentreprenør får du ett samlet tilbud på hele byggeprosessen, inkludert arkitektur, prosjektering og utførelse. Det passer for deg som er opptatt av fremdrift, økonomi, prosess og det å ha ett kontaktpunkt.


Vi har et godt forhold til alle aktører i en byggeprosess, deriblant offentlige myndigheter, og innehar sentral godkjenning.


Våre tjenester


Vi gjennomfører komplett prosjektutvikling fra idé-stadiet, via planlegging, rådgivning og prosjektering fram til utførelse og ferdigstilling av byggeprosjektene i Østfold, Oslo og Akershus.
Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål rundt totalentrepriser og nøkkelferdige næringsbygg i Østfold, Akershus og Oslo.