Norbygg er totalentreprenøren og har utviklet og bygget Foodpartners nye produksjonslokaler på den gamle branntomten ved Solgaard skog i Moss. På grunn av tomtens begrensninger, er produksjonslokalene fordelt over to etasjer. Produksjon av kebab-produkter er plassert i 2.etasje, og fryse- og kjølelager i 1.etasje. For få logistikken i produksjonen til å gå rundt er det montert to vareheiser i hver sin ende av bygningen. Det har vært stor fokus på å etterkomme hygiene-kravene til Mattilsynet, i tillegg til de tekniske løsningene med kjøle- og fryselager.

Bygget består av en kombinasjon av stål, sandwichelementer og betong.

 
  • Foodpartner AS

  • Industribygg

  • 2 720 kvm

  • Moss

  • Totalentreprise

  • Pål Valbjørk

 
Mathias- prosjektleder i Norbygg

Har du et prosjekt du skal realisere? Vi bistår gjerne. Norbygg har dyktige rådgivere som kan veilede deg gjennom hele byggeprosessen.

Forrige
Forrige

Sats Sarpsborg

Neste
Neste

Møbelringen & Jula